Wat zijn de meest voorkomende onkruiden?

Wat zijn de meest voorkomende onkruiden?

Welk onkruid groeit er in mijn tuin? Hoe heet dit onkruid?

De meest voorkomende onkruiden in de tuin zijn:

Wil je weten hoe deze veel voorkomende onkruiden eruit zien? Vraag dan de gratis zoekkaart aan.

Met de zoekkaart kun je onkruid in je tuin herkennen. Dit zijn lastigste onkruiden. Soms kan dit onkruid hardnekkig zijn. Moet ik onkruid weghalen of kan ik onkruid ook laten staan? Is onkruid goed voor de biodiersiteit? Hoe moet ik onkruid weghalen? Kan ik onkruid op de composthoop gooien? Wat moet ik doen om onkruid te voorkomen? Kan ik onkruid eten? Antwoord op deze vragen vind je in de online onkruidcursus. Krijg jouw onkruid onder controle zonder gif te gebruiken.

Wil je meer leren over de functie, het nut en het belang van de verschillende onkruiden? Dan is de online onkruidcursus iets voor jou!