Maak je eigen moestuinplan

Maak je eigen moestuinplan

Ik zit in mijn werkkamer op de grond en ben omringd met zakjes zaad. Ooit gekocht in een hebberige bui waarin ik zwichtte voor de mooie plaatjes en voorgeschotelde rijke oogsten. Ik bekijk de zakjes een voor een en speur naar de datum…. de houdbaarheidsdatum. Tot mijn grote spijt zie ik dat ik veel zakjes weg moet gaan gooien.

Had ik toen ik ze kocht maar een moestuinplan gemaakt, een zaaiplan waarin staat waar en wanneer ik wat ga zaaien en inplanten.

Voor iedereen die zich hierin herkent en wie nog wil redden wat er te redden valt, maar niet weet hoe je dat moet aanpakken, hebben we fantastische online cursus bij de Tuinschool online: Maak je eigen moestuinplan. Moestuinexpert alias @moesmeisje op Instagram Kim Nelissen leert je stap voor stap hoe je dat volgend jaar wel succesvol aanpakt.

  • meer oogst krijg per vierkante meter
  • je oogstseizoen verlengt door geen plekje ongebruikt te laten
  • handig herbruikbaar Excelbestand om jaar in jaar uit te gebruiken

Prijs: nu nog €119 voor onbeperkte toegang

 

Klik hier als je hem wilt kopen!